✨Doar dacă facem produse mai bune la un cost mai mare putem ajunge mai departe. ✨

TERMENII SERVICIULUI

EXEMPLU

Acest site web este operat de breezeforest.com. Termenii „noi”, „al nostru” și „al nostru” de pe această pagină se referă la breezeforest.com. vă oferă acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile pe acest site, dvs., utilizator, sub rezerva acceptării de către dvs. a termenilor, condițiilor, politicilor și comentariilor stabilite aici. și dacă cumpărați ceva de la noi, participați la „Serviciul” nostru și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții („Termenii și condițiile”, „Termenii”), inclusiv orice termeni și condiții suplimentare la care se face referire aici și/ sau accesat printr-un hyperlink. Acești termeni de utilizare se aplică tuturor utilizatorilor site-ului web, inclusiv, dar fără a se limita la, browsere, furnizori, cumpărători, furnizori și/sau furnizori de conținut. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a vizita sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a Site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii acestui Acord, este posibil să nu accesați site-ul web sau să utilizați niciun serviciu. Dacă acești Termeni și Condiții constituie o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și Condiții. Orice funcții sau dispozitive noi adăugate la magazinul actual vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți vizualiza în orice moment cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și Condiții prin publicarea de actualizări și/sau modificări pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea ulterioară sau accesul la site-ul web după ce modificările au fost postate constituie acceptarea modificărilor.

SECȚIUNEA 1 – TERMENI MAGAZIN ONLINE Acceptând acești Termeni de utilizare, declarați că aveți cel puțin vârsta legală în țara de reședință sau vârsta legală în țara de reședință. este de acord că orice întreținere a oricărui minor va folosi acest site. nu puteți folosi Produsele noastre în niciun scop ilegal sau neautorizat sau folosiți Serviciul pentru a încălca orice lege aflată sub jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la, legile privind drepturile de autor). Nu puteți transmite viermi, viruși sau cod distructiv. Oricare dintre acești termeni și condiții va avea ca rezultat încetarea imediată a serviciilor dumneavoastră.

SECȚIUNEA 2 - TERMENI ȘI CONDIȚII Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui din orice motiv și în orice moment. Recunoașteți că conținutul dumneavoastră (cu excepția informațiilor despre cardul de credit) poate fi transmis necriptat și include (a) transmisie prin diferite rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și adapta la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile cardului de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transmisiei în rețea. Sunteți de acord să nu reproduceți, copiați, copiați, vindeți, redistribuiți sau utilizați nicio parte a Serviciului, a Serviciului, a accesului la Serviciu sau a oricărei informații de contact de pe site-ul web care furnizează Serviciul fără permisiunea noastră scrisă. Titlurile utilizate în acest acord sunt doar pentru comoditate și nu limitează sau afectează acești termeni.

SECȚIUNEA 3 - ACURATEȚIA, COMPETENȚA ȘI POSIBILITATEA INFORMAȚIILOR Nu ne asumăm nicio responsabilitate dacă informațiile furnizate pe acest site sunt incorecte, complete sau actuale. Conținutul acestui site are doar scop informativ general și nu ar trebui să fie bazat pe o bază unică pentru luarea deciziilor fără a căuta surse de informații primare, mai exacte, complete sau actuale. Orice încredere în conținutul acestui site este pe propriul risc. Acest site poate conține unele informații istorice. Informațiile istorice nu sunt neapărat actualizate și au doar scop informativ. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul site-ului în orice moment, dar nu suntem obligați să actualizăm informațiile de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați orice modificare a site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4 - SERVICII ȘI MODIFICĂRI DE PREȚ Prețurile produselor noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără notificare. este responsabil față de dvs. sau de orice terță parte pentru orice modificare, modificare a prețului, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - BUNURI SAU SERVICII (unde este cazul) Unele produse sau servicii sunt disponibile numai online. Aceste produse sau servicii sunt limitate la mpoate fi returnat și schimbat numai în conformitate cu politica noastră de returnare. Am depus toate eforturile pentru a reprezenta culorile și imaginile produselor noastre în magazin cât mai fidel posibil. Nu putem garanta că orice culoare de pe ecranul computerului dvs. va fi adecvată. Ne rezervăm dreptul, dar nu avem nicio obligație, de a restricționa vânzarea produselor sau serviciilor noastre la orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitatea de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor au prețuri sau pot fi modificate în orice moment fără notificare. Ne rezervăm dreptul de a opri producția oricărui produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu de pe acest site este nulă dacă este interzisă. Nu garantăm că calitatea oricărui produs, serviciu, informație sau alt material pe care îl achiziționați sau obțineți va îndeplini așteptările dumneavoastră sau că orice erori din serviciu vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 - ACURATEȚA FACTURĂRII ȘI A INFORMAȚIILOR SUR FACTURII Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile plasate de noi. Putem limita sau anula cantitatea achiziționată per persoană, pe gospodărie sau per comandă, la discreția noastră. Aceste restricții se pot aplica comenzilor plasate pe același cont de client, card de credit sau cont și/sau la aceeași adresă de facturare și/sau expediere. Dacă modificăm sau anulăm o comandă, putem încerca să vă anunțăm la adresa de e-mail și/sau adresa de facturare/numărul de telefon furnizate în momentul comenzii. Ne rezervăm dreptul de a restricționa sau interzice comenzile care credem că au fost plasate prin revânzători, revânzători sau distribuitori. Sunteți de acord să furnizați informații actualizate, complete și exacte de achiziție și facturare pentru toate achizițiile efectuate în magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați imediat contul și alte informații, inclusiv adresa de e-mail, numerele cardului de credit și datele de expirare, astfel încât să vă putem finaliza tranzacțiile și să vă contactam dacă este necesar. Consultați politica noastră de returnare pentru mai multe informații.

SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE Vă putem oferi acces la activele terților asupra cărora nu avem control, control sau consimțământ. Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la astfel de dispozitive „ca atare” și „ca atare”. Site-ul este furnizat „fără garanții de nici un fel. Este pe riscul și la discreția dumneavoastră exclusiv și trebuie să vă asigurați că sunteți la curent cu și acceptați termenii și condițiile în care activele sunt furnizate de către terțul (părțile) în cauză” și / sau furnizarea de servicii prin intermediul Site-ului (inclusiv lansarea de noi instrumente și resurse) Aceste noi servicii și/sau servicii sunt, de asemenea, supuse acestor Termeni de utilizare.

SECȚIUNEA 8 - LEGĂTURILE TERȚILOR Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul serviciului nostru pot conține materiale de la terți. Link-urile de la terți de pe Site vă pot direcționa către site-uri terțe care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru revizuirea sau evaluarea conținutului sau acurateței și nu facem nicio declarație sau garanție cu privire la orice material sau site web terță parte sau orice material, produs sau serviciu terță parte. nu va fi răspunzător pentru nicio daune sau pierderi legate de cumpărarea sau utilizarea Bunurilor, Serviciilor, Resurselor, Conținutului sau a oricărei alte tranzacții referitoare la site-urile web ale terților. Vă rugăm să citiți și să înțelegeți cu atenție politicile și practicile terților înainte de a intra într-o tranzacție. Plângerile, nemulțumirile, îngrijorările sau întrebările referitoare la produsele terților ar trebui adresate terților.

SECȚIUNEA 9 - FEEDBACK UTILIZATORULUI, FEEDBACK ȘI ALTE TRIMITERI Dacă trimiteți anumite intrări specifice (cum ar fi cererile de propuneri) la cerere sau fără solicitarea noastră, veți trimite idei creative, sugestii, sugestii, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail , prin e-mail sau în alt mod (colectiv, „Comentarii”), sunteți de acord că comentariile pe care ni le trimiteți pot fi editate, copiate, publicate, distribuite, traduse și utilizate în orice media în orice moment, fără limitare. Nu suntem și nu vom fi obligați să (1) păstrăm confidențialitatea Notelor; (2) trebuie plătită o taxă pentru comentarii; sau (3) răspunde la comentarii. puteți monitoriza, edita sau părăsiputem publica conținut pe care îl considerăm ilegal, ofensator, amenințător, defăimător, calomnios, pornografic, obscen sau inacceptabil, dar nu suntem obligați să încălcăm proprietatea intelectuală a vreunei părți. sau acești Termeni și condiții. Sunteți de acord că comentariile dumneavoastră nu încalcă drepturile terților, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, confidențialitatea, drepturile personale sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dumneavoastră nu pot conține materiale defăimătoare sau ilegale, jignitoare sau obscene sau să conțină viruși informatici sau alte programe rău intenționate care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web aferent. Vă este interzis să utilizați o adresă de e-mail falsă sau să identificați sau să induceți în eroare pe oricine sau pe orice terță parte cu privire la originea comentariilor. Sunteți singurul responsabil pentru comentariile pe care le faceți și pentru acuratețea lor. Nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu acceptăm nicio răspundere pentru comentariile postate de dvs. sau de orice terță parte.

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE Expedierea informațiilor dumneavoastră personale prin Magazin este supusă politicii noastre de confidențialitate.

SECȚIUNEA 11 - ERORI, PRECIZIȚII ȘI OBLIGAȚII Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau de a modifica sau actualiza informațiile sau de a anula comenzi dacă informațiile de pe Serviciu sau orice site web aferent sunt inexacte în orice moment (inclusiv după plasarea unui ordine). este). Nu vom fi răspunzători pentru Serviciu sau pentru orice site web aferent, inclusiv, dar fără a se limita la, informații despre prețuri, cu excepția cazului în care legea prevede altfel. prevede acest lucru. Orice actualizare specifică sau dată de actualizare aplicată Serviciului sau oricărui site web aferent nu va fi interpretată ca o indicație că orice informație de pe Serviciu sau orice site web aferent s-a schimbat sau a fost actualizat.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZARE INTERZISĂ În plus față de celelalte interdicții prevăzute în Termenii de utilizare, nu puteți utiliza site-ul web sau conținutul acestuia: (a) în niciun scop ilegal; (b) să solicite altora să se angajeze sau să participe la activități ilegale; (c) încalcă orice reglementări, reguli, legi sau reglementări locale sau internaționale britanice; (d) încălcarea sau încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuiește, abuzează, insultă, rănește, defăimează, defăimează, intimida sau discriminează pe criterii de sex, orientare sexuală, religie, origine etnică, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate; (f) furnizează informații false sau înșelătoare; (g) să descarce sau să transmită viruși sau orice alt cod rău intenționat care este utilizat în orice mod care afectează funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web aferent, a altor site-uri web sau a internetului; (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora; (i) spam, phishing, pharm, claim, spider, crawl sau scratch; în scopuri obscene sau imorale; sau (k) să interfereze cu sau să eludeze caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web conexe, ale altor site-uri web sau ale internetului. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau a oricărui site web asociat pentru încălcarea utilizărilor interzise.

SECȚIUNEA 13 - DECLARAȚIA DE GARANȚIE; LIMITAREA RĂSPUNDERII Nu garantăm, reprezentăm sau garantăm că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, la timp, sigură sau fără erori. Nu garantăm că rezultatele obținute folosind acest serviciu vor fi exacte sau de încredere. Sunteți de acord că vă putem suspenda serviciul din când în când pentru o perioadă nedeterminată de timp sau vă putem rezilia serviciul în orice moment, fără notificare. Sunteți de acord în mod expres că puteți sau nu utiliza Serviciul pe propriul risc. Oferim Serviciul și toate produsele și serviciile livrate prin intermediul Serviciului (cu excepția cazului în care este specificat în mod expres) pentru a fi utilizate „ca atare” și „așa cum sunt disponibile”, fără notificare. , orice garanții sau condiții implicite, inclusiv orice garanții sau condiții implicite de vandabilitate, potrivire pentru un anumit scop, durabilitate, titlu și neîncălcare. În acest caz, noi, directorii, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, subcontractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licențiații noștri vom fi răspunzători pentru orice daune, pierderi, pretenții sau daune directe, indirecte, incidentale, punitive, speciale sau consecutive. . profituri pierdute de orice fel, inclusiv, dar fără a se limita lat, pierdere de venituri, pierdere de economii, pierdere de date, costuri de înlocuire sau orice daune similare, fie prin contract, încălcare (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau în alt mod, dacă orice produs achiziționat utilizând Serviciul sau Serviciul sau orice alt document o cerere de utilizare, incluzând, dar fără a se limita la, defecte sau deficiențe ale Conținutului sau pierderea sau deteriorarea Serviciilor. orice suferință suferită ca urmare a utilizării conținutului afișat, transmis sau pus la dispoziție în alt mod prin intermediul Serviciului sau al oricărui conținut (sau produs), chiar dacă este informat despre această posibilitate. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune consecutive sau incidentale, limităm răspunderea în cea mai mare măsură permisă de lege în astfel de state sau jurisdicții.

SECȚIUNEA 14 - DESPĂGUBĂRI Sunteți de acord să despăgubiți, să lăsați inofensiv și să vă aduceți prejudicii pentru dvs. și părinții noștri, afiliații, filialele, afiliații, funcționarii, directorii, agențiile, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, stagiarii și angajații onorariile rezonabile de avocați plătite de oricărei terțe părți pentru încălcarea acestor Termeni și Condiții sau a documentelor la care se face referire sau pentru încălcarea oricărei legi sau a drepturilor oricărei terțe părți.

SECȚIUNEA 15 - DISPONIBILITATE Dacă orice prevedere a acestor Termeni de utilizare este considerată ilegală, invalidă sau imposibilă, atunci acea prevedere se va aplica în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar partea neaplicabilă va fi considerată separată. . Sub rezerva acestor Termeni de utilizare, o astfel de prevedere nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricărei alte prevederi.

SECȚIUNEA 16 - ÎNCETERE Obligațiile și responsabilitățile părților vor supraviețui datei rezilierii prezentului Acord în orice scop. Acești Termeni și Condiții vor rămâne în vigoare până când sunt reziliați de dvs. sau de noi. Puteți rezilia acești Termeni și Condiții în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați serviciile noastre sau să întrerupeți utilizarea site-ului nostru. putem rezilia prezentul Acord în orice moment, fără notificare, pentru a ne conforma cu oricare dintre termenii sau prevederile acestor Termeni și veți continua să fiți răspunzător pentru orice sume datorate până la reziliere; și/sau, prin urmare, refuză accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECȚIUNEA 17 - ÎNTREGUL ACORD Nerespectarea sau nerespectarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni nu va constitui o renunțare la un astfel de drept sau prevedere. Acești Termeni și Condiții și politicile corporative sau regulile publicate de noi pe acest site sau în legătură cu Serviciul constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea Serviciului, înlocuind toate acordurile, comunicările și sugestiile anterioare; sau contemporan. , fie oral, fie în scris, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, versiunile anterioare ale Termenilor și Condițiilor). Ambiguitatea în interpretarea acestor Termeni de utilizare nu va fi interpretată împotriva autorului.

SECȚIUNEA 18 - LEGEA APLICABILĂ Acești Termeni și orice acorduri specifice în baza cărora vă oferim servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile Regatului Unit.

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI LA TERMENI ȘI CONDIȚII Puteți vizualiza în orice moment cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin publicarea actualizărilor și modificărilor pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați site-ul nostru în mod regulat pentru modificări. Continuarea utilizării sau accesului dumneavoastră la site-ul nostru web sau la serviciul nostru după orice modificări aduse acestor Termeni și condiții constituie acceptarea de către dumneavoastră a acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 - INFORMAȚII DE CONTACT Solicitările pentru termenii de utilizare trebuie trimise la blacknut001@163.com.