✨Doar dacă facem produse mai bune la un cost mai mare putem ajunge mai departe. ✨

POLITICA DE RETURNARE

ştergere

Ne angajăm să anulăm comanda înainte ca produsul să fie expediat sau fabricat. Dacă anulați comanda, veți primi o rambursare integrală. Nu putem anula comanda dvs. odată ce produsul a fost expediat.

Retur (dacă există)

Se accepta returnarea produselor. Cumpărătorul are dreptul de a solicita returnarea în termen de 14 zile de la primirea produsului. Pentru ca produsul să poată fi returnat, acesta trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare în care a fost primit. Acesta ar trebui să fie și în ambalajul original. Avem nevoie de o chitanță sau o dovadă de cumpărare pentru a returna. Nu returnați achiziția producătorului. Clienților li se va percepe costul maxim de transport (inclusiv retur); Nu există costuri suplimentare pe care consumatorul trebuie să le plătească pentru a returna produsul.

Rambursare (dacă există)

Odată ce am sosit și am verificat returnarea, vă vom trimite un e-mail de confirmare. De asemenea, vă vom anunța cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării. Dacă este aprobat, vom procesa rambursarea dvs. și vom aplica automat un credit cardului dvs. de credit sau metodei de plată inițială într-o anumită zi.

Rambursare întârziată sau ratată (dacă există)

Dacă nu ați primit încă rambursarea, vă rugăm să verificați din nou contul dvs. bancar.
Vă rugăm să contactați emitentul cardului dvs. de credit, poate dura ceva timp până când rambursarea va apărea oficial. Prin urmare, vă rugăm să contactați banca dvs. Există adesea o perioadă de procesare înainte de a putea fi emisă o rambursare. Dacă ați făcut toate acestea și nu ați primit încă rambursarea, vă rugăm să ne contactați la

blacknut001@163.com

Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți la blacknut001@163.com pentru o adresă de retur.